Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 apr. 00:00

UTHYRES - Tält Hilleberg Nallo 3 GT

Beskrivning
4-säsongs tält från Hilleberg. Ett av de bästa tälten för vandring. Lätt med plats för 3 personer och med extra stor absid där utrustning kan rymmas. Inklusive sk footprint som skyddar tältet och ger ett golv i absiden. Vikt ca 3 kg! Tältet är använt men fullt funktionsdugligt. Det har en gång i tiden legat fuktigt i påsen och har därav några fläckar. Det är rengjort efter detta och inget som påverkar funktionen. Pris per dag 250 Pris per 7 dagar: 800 Pris per 3 dagar: 500
Länk: Boka här
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer