Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 00:00
UTHYRES - Sticksåg
Beskrivning
Sticksåg från Biltema, stark och bra maskin, går att ställa in hastighet samt pendelrörelse. Går att vinkla till 45 grader. Jag har ett sågblad för aluminium/metall och flera för trä, som ni självklart får låna och återlämna i samma skick. Ansluts till 230v uttag. Har tillbehör som gör att du kan ansluta en dammsugare till den. Jag bor i Järfälla och jobbar i Huvudsta under vardagar, så jag kan ta med mig sågen till jobbet och lämna över den där. Pris per dag 50 Pris per 7 dagar: 210 Pris per 3 dagar: 120
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se