Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 00:00

UTHYRES - Stamp / Jordstamp / Asfaltstamp

Beskrivning
Stamp som är perfekt för att komprimera mark, grus, sand, sten, betong, asfalt. Bra när man gjort ett mindre jobb och en padda är onödigt stor. Eller där det är för trångt för att komma åt med en markvibrator. Stampen är 77 cm hög. Bottenplattan mäter 20x20 cm och verktyget väger 11 kg. Pris per dag 30 Pris per 7 dagar: 100 Pris per 3 dagar: 50
Länk: Boka här
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer