Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 00:00
UTHYRES - Kraftfull slipmaskin med två stenar
Beskrivning
Stor och säker elektrisk slipmaskin, perfekt för att vässa upp yxan till exempel. Betydligt billigare och mer klimatsmart än att slänga verktyg som blivit slöa. Den stora slipstenen är något oval, därav är slipen inte särskilt ämnad för finare arbeten. Kan tas till Terminalvägen i Solna vardagar 6.30-11.30. Pris per dag: 49
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se