Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 okt 00:00
UTHYRES - Hilti TE 7-C Borrhammare
Beskrivning
Kalasbra borrhammare med väska. Kör åttor runt en vanlig slagborr. Har borr i storlek 5, 6, 8, 10 och 12 mm att låna ut. Detta räcker till det allra mesta när det gäller att sätta upp saker med skruv och plugg men behöver du borr i någon annan storlek så säg till så bör jag kunna lösa det också. Pris per dag 120 Pris per 7 dagar: 400 Pris per 3 dagar: 200
Länk: Boka här
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.