Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 nov. 00:00
UTHYRES - Bernina Aurora 440 Quilters Edition
Beskrivning
Avancerad symaskin i prisklassen kring 15 000 kr med många funktioner, främst för den som är mycket sykunnig och har stor erfarenhet av symaskiner. Maskinen är fabriksny med en total användningstid om f.n. mindre än en timme. Hämtas i originalväska med manual och alla tillbehör som levererades med maskinen, t.ex. Bernina stygnregulator. Varmt välkommen med frågor eller bokning. /Olof Pris per dag 195 Pris per 7 dagar: 650 Pris per 3 dagar: 390
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se