Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 00:00
UTHYRES - AEG multikap/slip/
Beskrivning
När man väl behöver den finns det inget som kan ersätta en "feinsåg". Kapa trä rakt framifrån. Såga till monterade lister utan att riva ner, jacka reglar eller gör upp hål i befintliga gips och träväggar. Användningsområdena är många, men det känns sällan befogat att lägga så mycket pengar på att köpa en sån här maskin för ett jobb. AEG OMNI 300-PD är en 300W oscillerande kap/slipmaskin med mångsidighet. Följande finns till maskinen: *Adapter för sågblad av alla märken *Triangelformad kloss för slippapper *Slippapper *Sågblad av olika form för trä och metall Behöver du hemleverans, kontakta mig så försöker vi komma överens om nåt som passar oss båda. Pris per dag: 99 Pris för 3 dagar: 200 Pris för 7 dagar: 329
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se