Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 07:09
Top skick märkes plagg och accessoarer
5 000 kr
Fakta
Paketpris
17500 kr
Jackor & ytterplagg, stl. 50 (M), Herr
5000 kr
Gucci jacka med snygga detaljer. Topp skick. Säljs då jag använde den så sällan. Nypris ca 12000 kr. Storlek 50 är ju något närmare en "L" än en vanlig "M". Sånt kan självklart skilja sig mellan olika märken. Original Gucci klädomslag och hängare tillkommer. Har fler bilder på samtliga varor men fick plats med bara 6 st. Man kan ringa mig på det tillfälliga tel numret men jag kommer inte att ringa upp eller svara på sms för att att inte avslöja mitt riktiga nummer. Jag föredrar därför att kommunicera via chatt på blocket. Det för att samtliga parter ska känna sig trygga.
Jackor & ytterplagg, stl. 50 (M), Herr
5500 kr
Burberry trench coat i mycket fin och unik blå färg i något kortare format en den klassiska beiga varianten som Burberry är mest känd för. Topp skick. Säljs då jag använde den så sällan. Nypris ca 13000 kr. Har fler bilder på samtliga varor men fick plats med bara 6 st. Man kan ringa mig på det tillfälliga tel numret men jag kommer inte att ringa upp eller svara på sms för att att inte avslöja mitt riktiga nummer. Jag föredrar därför att kommunicera via chatt på blocket. Det för att samtliga parter ska känna sig trygga.
Skjorta, stl. 41 (L), Herr
1000 kr
Snygg och och unik Givenchy skjorta. Fint bomull. Top skick. Lite använd. Nypris ca 3500 kr. Den är lätt slimmad. Storleksmässigt skulle jag klassa den som M/L. Har fler bilder på samtliga varor men fick plats med bara 6 st. Man kan ringa mig på det tillfälliga tel numret men jag kommer inte att ringa upp eller svara på sms för att att inte avslöja mitt riktiga nummer. Jag föredrar därför att kommunicera via chatt på blocket. Det för att samtliga parter ska känna sig trygga.
Övrigt, stl. One-size, Herr
4500 kr
Corneliani portfölj / datorväska. Snyggt brunt läder med stiliga guldfärgade metall samt läderdetaljer inte bara på själva väskan men även på axelramen. Topp skick. Lite använd. Nypris ca 9500 kr. Textilpåse till väskan tillkommer. Har fler bilder på samtliga varor men fick plats med bara 6 st. Man kan ringa mig på det tillfälliga tel numret men jag kommer inte att ringa upp eller svara på sms för att att inte avslöja mitt riktiga nummer. Jag föredrar därför att kommunicera via chatt på blocket. Det för att samtliga parter ska känna sig trygga.
Övrigt, stl. One-size, Herr
3500 kr
Unisex (kunde välja enbart herr eller dam - synd) Marc Jacobs ryggsäck i snyggt brunt läder med guldfärgade metalldetaljer. Väldigt unik ryggsäck. Finns ej många såna därute. Mycket bra skick. Original textilpåse tillkommer. Har fler bilder på samtliga varor men fick plats med bara 6 st. Man kan ringa mig på det tillfälliga tel numret men jag kommer inte att ringa upp eller svara på sms för att att inte avslöja mitt riktiga nummer. Jag föredrar därför att kommunicera via chatt på blocket. Det för att samtliga parter ska känna sig trygga.
Säljes av
Rafael
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.