Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 jan. 07:14

Tillbehör till vedkamin, alloljekamin Reservd

Beskrivning
Värmeväxlare: Nu åter i lager. Modulen monteras enkelt på kaminens rökrör. Värms upp av de heta avgaserna, och kan leverera värme via luftrör till närliggande rum (Kontor, Wc) eller till andra delar i en stor lokal via ex. vis spirorör. Lukt och rökfritt. En mycket ekonomisk lösning. Har separat fläkt som kan kopplas till pannans termostat med autostart eller för separat strömbrytare. Tillverkat i rostfritt. Passar naturligtvis vår senaste alloljepanna, kamin, men även en vedkamin.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Tradecenter
-Tradecenter är ett nationellt företag. Vårt mål är att tillhandahålla hög kvalitet på produkter. Vår specialitet är plåtskåp, verktygsskåp, alloljbrännare, oljebrännare och alloljekaminer med många nöjda kundergenom åren. Personlig service, säkra leveranser i hela Sverige. Ring eller maila in dina önskemål så hjälper vi dig till en prisvärd lösning. Telefontider 07,00-20,00 alla dagar.
Mer information hittar du på http://www.tradecenterab.se

Fler annonser från Tradecenter

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer