Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 feb. 19:46
Tillbehör till vedkamin, alloljekamin Reservd
Beskrivning
Värmeväxlare: Nu åter i lager. Modulen monteras enkelt på kaminens rökrör. Värms upp av de heta avgaserna, och kan leverera värme via luftrör till närliggande rum (Kontor, Wc) eller till andra delar i en stor lokal via ex. vis spirorör. Lukt och rökfritt. En mycket ekonomisk lösning. Har separat fläkt som kan kopplas till pannans termostat med autostart eller för separat strömbrytare. Tillverkat i rostfritt. Passar naturligtvis vår senaste alloljepanna, kamin, men även en vedkamin.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Tradecenter
-Tradecenter är ett nationellt företag. Vårt mål är att tillhandahålla hög kvalitet på produkter. Vår specialitet är plåtskåp, verktygsskåp, alloljbrännare, oljebrännare och alloljekaminer med många nöjda kundergenom åren. Personlig service, säkra leveranser i hela Sverige. Ring eller maila in dina önskemål så hjälper vi dig till en prisvärd lösning. Telefontider 07,00-20,00 alla dagar.
Mer information hittar du på http://www.tradecenterab.se