Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 jan. 19:56
Thermotech Ställdon golvvärmesystem
Beskrivning
Thermotech Ställdon Ett termoelektriskt ställdon för on/off styrning av vattenflödet i ventilerna. Thermotechs ställdon är termoelektriskt och används för on/off-styrning av vattenflödet i ventilerna. Det finns i två versioner - 24V eller 230V. Ställdonet har en tydliga indikering för öppet/stängt-läge. När ställdonet är öppet syns en tydlig röd ring runt hela ställdonet. Vidare har ställdonet manuell öppningsfunktion, dvs. ett strömlöst ställdon kan öppnas för hand genom att locket vrids. Det förenklar påfyllningen när reglering redan är monterad samt vid underhåll, byte eller eventuella reparationer. NC, strömlöst stängd. Mått: 40 x 66 x 40 mm Längd kabel: 660 mm Har du ett gammalt ställdon från Thermotech med artnr 67034 så ersätts detta av Art 67024 Vi kan offerera hela Thermotech sortiment skicka in till oss din ritning på e-post info@vvsbutiken.nu så hjälper vi dig med ditt golvvärme projekt!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/