Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 17:25

Thai / Wok - Bra läge Söderort- Samma ägare 10 år

695 000 kr
Beskrivning
Tillfälle att överta en väl inarbetad wok med bra omsättning söder om Stockholm. Verksamheten är belägen intill en lagershop, i ett industriområde med många stora företag i närheten. Kassa: Ca 7 000:-/dag i genomsnitt Yta: Ca 36 kvm + serveringen Hyra: Ca 7 500:-/månad + moms Öppettider: Måndag - fredag: 10.30 - 20.00 Lördag: 11.00 - 18.00 Söndag: 11.00 - 18.00 Lokalen är anpassad till wokrestaurang med tillhörande nödvändiga inventarier. Det finns induktions-wok som fungerar perfekt. Försäljningen sker via lucka och servering. Lokalen har 32 sittplatser inne samt ca 20 uteplatser som ingår i hyran. Utanför lokalen finns det gott om parkeringsplatser. Ägaren har drivit verksamheten i 10 år och ska gå i pension. En bra verksamhet för en person eller familj som vill driva en verksamhet i ett bra område med många utvecklingsmöjligheter. Vi rekommenderar att du/ni åker förbi och tittar på läget och lokalen för att kunna se möjligheterna. För ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig företagsmäklare Aleksander Petrovic tfn 0707640 280 eller Babak Movazzafi tfn 0705- 82 24 34. Känner du igen verksamheten, vänligen stör inte ägare eller personal med dina frågor.
Säljes av
NMK Företagsmäklare
NMK FöretagsmäklareBesök vår butikssidawww.nmk.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
NMK Företagsmäklare
Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation! Vi erbjuder hjälp med finansiering! NMK Företagsmäklare har funnits i Stockholm sedan 1989 och vi är specialister på överlåtelse av stora och små företag. Vi har kontor i Stockholm och Helsingborg-NMK Syd. NMK Företagsmäklare arbetar även i övriga landet. Specialister på bland annat: * Företagsbesiktning * Finansieringskonsultation * Värdering * Kontraktsskrivning * Annonsering * Visningar
Mer information hittar du på http://www.nmk.se

Fler annonser från NMK Företagsmäklare

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer