Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 nov. 21:44
Tärnskär 25 UTFÖRSÄLJNING AV DEMOBÅT
1 399 000 kr
Fakta
Längd
7,80 meter
Beskrivning
Tärnskär T25 bygger vidare på T24ans fina koncept med samma sjöegenskaper och robusthet samt invändiga kvalitetskänsla. T25 har anpassats för att kunna förses med större motorer och för högre farter. Därtill har T25 en större bränsletank på 290 l. Det robusta intrycket har förstärkts med kraftigare relingar, räcken och knapar samt en större dörr akterut. Oavsett väder och vind är ljudnivån i hytten otroligt låg och sjöegenskaperna är fantastiska kombinerat med den råa, vridstarka, tysta och ekonomiska 400R Racing motorn från Mercury. Broker Sweden Scandinavia är återförsäljare av TÄRNSKÄR Vi har en båt för omgående leverans Kontakta oss provkörning. Klicka på länken för alla bilder och info. Tillverkare: Tärnskär Modell: T25 Årsmodell: 2019 Längd: 7.80M Bredd: 2.53 M Vikt: 1300 KG Bränsletank: 270L Motor: Mercury Modell: 400R Årsmodell: 2019 Effekt: 400hk Vi förmedlar, byter in eller köper din nuvarande båt. Vi är din självklara båtmäklare för nya & begagnade motorbåtar.
Säljes av
Broker Sweden Scandinavia AB
Broker Sweden Scandinavia ABBesök vår butikssidawww.brokersweden.com
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Broker Sweden Scandinavia AB
Funderar du på att sälja din motorbåt? Försäljningsbrygga i Viggbyholms hamn, Hamnvägen 6 Täby. Vänta inte! Kontakta oss redan nu för ett förmånligt erbjudande. Köpa båt? Vi tar inbyte, köper din befintliga motorbåt eller tar in den på försäljningsuppdrag.
Mer information hittar du på http://www.brokersweden.com