Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 okt 11:44
Svartglas Kyl/frys Siemens H203cm WiFi
14 990 kr
Beskrivning
iQ700 Kombinerad kyl/frys 203 x 60 cm svart KG39FSB45 Rek.utpris:25,990:- Kombinerad kyl/frys med hyperFresh premium som håller frukt och grönsaker fräscha upp till 3 gånger längre, och med noFrost- automatisk avfrostning. Maten bevaras fräsch upp till 3 gånger längre med hyperFresh premium 0°C-lådor. Premium LED-belysning som lyser jämnt i hela kylen, placerad i sidoväggen och i taket. Home Connect uppkopplingskit: uppgradera din kyl/frys med en Wi-Fi-adapter som extra tillbehör. Då kan du fjärrstyra och kontrollera din kyl var du än befinner dig. Med 90°-dörröppningsvinkel: skåpet kan placeras direkt mot en vägg, inget avstånd till vägg behövs, och alla lådor kan dras ut helt. hyperFresh premium 0°C: maten håller sig upp till tre gånger så länge. Temperatur och fuktighet är avgörande för att bevara fräschheten längre. hyperFresh premium 0°C-lådorna: en låda för frukt och grönsaker med fuktighetsreglering och en låda för fisk och kött, innebär klara fördelar tack vare olika fuktighetsnivåer. Din mat håller sig fräsch upp till tre gånger så länge, och vitaminerna bevaras avsevärt mycket längre. De separata avdelningarna gör att obehaglig lukt inte sprider sig. Home Connect De tekniska innovationerna i världen fortsätter. Steg för steg blir allt fler apparater uppkopplade och intelligenta. Med Siemens och Home Connects uppkopplade vitvaror har utvecklingen slutligen nått våra hem. Home Connect är vitvaror med intelligent programvara och intuitiva appar som erbjuder många alternativ. Lösningar som underlättar arbetsbördan och frigör helt nya möjligheter, men som gör din vardag effektivare och bekvämare än någonsin förut. Och du kan lägga mer tid på det du gillar. Säker och lätt att rengöra: safetyGlass hyllorna. Alla glashyllor är gjorda av extra starkt, lättskött säkerhetsglas. Om något spills rinner det inte ner till det andra hyllplanen. Stabil temperatur superCooling. Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet. Säkerställer jämn kylning på alla nivåer: multiAirflow-systemet. multiAirflowsystemet cirkulerar luften jämnt i kylskåpet för konstanta temperaturer. Livsmedel som nyligen placerats i skåpet kyls snabbare och matvaror håller sig fräscha längre. Ingen avfrostning behövs noFrost. Med noFrost leds fukten ut ut frysen. Resultatet torr luft. Det förhindrar att is bildas på apparatens insida och att frost lägger sig på maten. Maten håller sig garanterat fräsch längre: freshSense Varierande yttertemperaturer och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti skåpet. De smarta sensorerna i freshSense svarar så snabbt de känner av temperaturförändringar i kylen. Modern design, innovativ teknik glassDoor-serien. De lättputsade, högglansiga glasdörrarna drar blickarna till sig, men Siemens intelligenta kylteknik arbetar i det fördolda.
Vitvarubolaget
Vi har nu flyttat till Stinsen köpcenter i Sollentuna. Välkomna in till vår nya stora Outletbutik! Öppettider: mån-fre 10-18 lör: 10-16 sön: 11-16 info@vitvarubolaget.se Vi säljer vitvaror från Bosch och Siemens med kartongskador, utställnings-ex, demo-ex och skönhetsfel samt ordinarie sortiment. Samtliga produkter är nya och kommer med full garanti. Vi levererar och utför även installationer.
Mer information hittar du på http://www.vitvarubolaget.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.