Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 17:31

SUN ODYSSEY 479 (2018) - Albinez

1 700 000 kr
Fakta
Längd
47 fot
Beskrivning
NAVIGARE YACHTING - Yacht Ownership OBS: Träffa oss på Navigare Boat Showroom i Trogir Kroatien 9-13 maj!!! Nu finns det en fantastisk möjlighet att bli ägare till en fin Jeanneau Sun Odyssey 479 från 2018 och förverkliga dina seglingsdrömmar i Medelhavet. Sun Odyssey 479 är designad av Philippe Briand och har långsträckta skrovlinjer och måttligt fribord - perfekt för att njuta långa och varma kvällar bland de mytomspunna grekiska öarna. SO479 har en attraktiv estetik och levererar en exceptionell och stabil prestanda till sjöss. Denna 15 meters segelbåt (47 fot) har fyra hytter och fyra WC och erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda, komfort ombord och enkel hantering. Denna modellen har furling mast med Dacron mainsail samt högre specifikation med flera tillval såsom uppgraderad motor, teak i sittbrunnen, Raymarine offshore pack m.m. Denna yacht ligger på vår bas i Agios Kosmas i Aten Grekland, men som ägare till båten har du tillgång till andra seglingsdestinationer genom vår unika Holiday Program. Du kan segla med din egen yacht i Grekland eller välja en annan likande yacht i Kroatien, Turkiet, Mallorca, British Virgin Islands, Bahamas m.m. upp till 12 veckor om året - beroende på säsong och destination. Gör som hundratals andra svenskar sedan 2001 och börja din nya livsstil med Navigare. JEANNEAU SUN ODYSSEY 479 (årsmodell 2018) Ägarskap: Navigare Smart Low (leasing) Pris: 109 000 EUR (vid signering) + 55 000 EUR (oktober, 2025) Tas ur flottan: November 2025 - efter detta blir du 100% ägare till båten (obs: ex moms) Båtplats Agios Kosmas: ingår Fullförsäkring: ingår för båtens fullvärde Fullservice och reservdelar: ingår Vinterservice och antifouling: ingår Fullservice när båten tas ut från flottan: ingår HÖG SERVICEKVALITET Alla våra båtar ingår i Navigare Service Platform (on-line program) och levereras med en full servicebok när de lämnar vår flotta. Som båtägare har du en personlig inloggning i serviceboken och kan kommunicera direkt med vårt tekniska team på basen. Navigare Yachting tillhandahåller en stor årlig service samt regelbundet underhåll, som motsvarar 200 arbetstimmar för underhåll av din yacht. Det finns inget bättre sätt att säkerställa båtens skick och andrahandsvärde. Vi TAR INBYTE Har du redan en egen båt i Sverige eller någon annanstans? Vi tittar gärna på möjligheten att ta in den som inbyte - kontakta oss så pratar vi mer!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Navigare Yachting
l Köp båt i Sverige l Köp båt i varma vatten l Charter Management l Navigare Yachting är en av världens ledande charteroperatörer samt exklusiv återförsäljare av Lagoon, Jeanneau, Bavaria Catamarans/Nautitech och Prestige på den svenska marknaden. Företaget hanterar operationen och försäljningen av segelbåtar till charter och uthyrning av 300 segelbåtar i 9 länder. Investera i din dröm och upplev segling med oss!
Mer information hittar du på http://www.navigare-yachting.com

Fler annonser från Navigare Yachting

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer