Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 12:12

Stilrent badkar med bra baddjup

4 995 kr
5 995 kr
Beskrivning
Ett modernt snyggt badkar i mjuka former med hög komfort. Underbar harmoni av form och funktion. Av lättskött slitstark akryl. indamix Portia är tillverkat i glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Det är ett slitstarkt material som både håller värmen bra och är enkelt att rengöra. Om karet skulle skadas är det lätt att polera bort eventuella repor. Levereras med avloppssats i krom. Inkluderat i badkaret är en teleskopslang till golvbrunn. Måttet är Längd 174 cm Bredd 82 cm Höjd 58 cm Vi har även andra badkar, bubbelbadkar, ångbastu, bastu, massagebadkar, spabad.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghandel.se
Trygghandel.se säljer konsumentvaror över Internet till privatpersoner och företag. Genom effektiva inköp i Asien och ett eget inköpsbolag i Hong Kong kan Trygghandel.se erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Trygghandel.se erbjuder varor från marknadsledande tillverkare, vilket ger dig som kund högsta kvalitet och trygghet.
Mer information hittar du på http://www.trygghandel.se

Fler annonser från Trygghandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer