Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 feb. 17:31

Ställbar säng - Marknadens bästa priser

15 995 kr
Beskrivning
Nu har vi extra 10 % på alla sängar. Välkomna till Trademax Barkarby, Stockholm Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! För mer information, kontakta: bby@trademax.se Tänk på att priserna kan variera under pågående kampanjer. Mia är en ställbar säng med tre madrasslager för optimal sovkomfort. Tänk dig alla gånger du vridit och vänt dig i sängen för att du inte ha kunnat hitta rätt sovposition. Nu är problemet löst! Med Mia kan du själv ändra läge och position tills du är 100% bekväm. Sängarna justeras med varsin fjärrkontroll så att ingen behöver kompromissa med sin liggkomfort. Surfar du och tittar mycket på TV i sängen, är det mycket lämpligt att införskaffa en ställbar säng, då du undviker att belasta ryggen och nacken. Att investera i en bra säng är viktigt för både kropp och själ. Mia ger din kropp den återhämtning den behöver. Sänggavel ingår!
Säljes av
Trademax Barkarby
Trademax BarkarbyBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Trademax Barkarby
Beskösadress: Barkarby handelsplats: Barkarbyvägen 31 177 44 Järfälla Vardagar: 10-19 Lördag: 10-17 Söndag: 11-17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti - Ej fri retur och 365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Vi reserverar oss för prisändringar och fel i annonstexten Vid frågor Maila: bby@trademax.se
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/

Fler annonser från Trademax Barkarby