Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 03:03
Skjutdörrsbeslag rostfrit stål
2 999 kr
Beskrivning
Sveriges största och bredaste sortiment av skjutdörrsbeslag med över 800 valmöjligenheter! YDRE FÖNSTER bygger på val och service. Vi säljer skjutdörrsbeslag, portrullar och mini skjutdörrsbeslag från ledande tillverkare. Kunderna hittar allt från klassiska skjutdörrsbeslag i svart till modern stilrena skjutdörrsbeslag i rostfritt stål. Vi garanterar varje hårdvarukit med 5 års garanti och den bästa servicen på marknaden. Köp med förtroende. Köp från originalet. Köp från YDRE FÖNSTER. Exempelpris: Skjutdörrsbeslag Spoke Wheel rostfrit stål 150 cm 2999 SEK https://www.ydrefoenster.se/sv/skjutdorrsbeslag-barn-door/silver-skjutdorrsbeslag/skjutdorrsbeslag-2-rullar/skjutdorrsbeslag-steel-spoke-wheel-barn-top-door.html Stilrena skjutdörrsbeslag i rostfrit stål till ditt hem! Med en skjutdörr spar du mycket plats i hemmet . Möjligheterna för att skapa en unik skjutdörrslösning är näst intill oändliga, när det kommer till val av färg, material, dörrstorlek och ytfinish. Skjutdörrar passar bra in i alla rum, Badrummet, sovrummet eller köket. Skjutdörrar fungerar även bra som avgränsare i större utrymmen. Finns i 4 längd som single-set och som dubble-set i 4 längd upp till 4 meter! Kolla alla fina skjutdörrsbeslag på www.ydrefoenster.se
Om företaget
Välkommen! Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller funderingar. YDRE FÖNSTER startades av oss i 2018. Som snickare älskar vi allt inom fönster och dörrar. Med unik 25 års bransch-kunskap inom fönster, bygg och e-handel är YDREFOENSTER.SE. i dag en av landets smidigste fönstersida. Vi ser fram emot att överträffa dina förväntningar.
Säljes av
ydre fönster
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.