Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 dec. 13:44
Sittmöbler - saccosäckar sittsäckar sittpufar
690 kr
Beskrivning
Vi har sittmöbler för små och stora. Hemsida www.puskupusku.se Välja din favorit saccosäck idag! Våra saccosäckar är både snygga att titta på och sköna att sitta i. Det bekväma rygg- och nackstödet anpassar sig efter din kroppsform tack vare fyllningen som består av små kulor i cellplast. Att Pusku Pusku iögonfallande möbler har tagit ett stadigt grepp om våra hem är inte särskilt konstigt med tanke på deras höga kvalitet och otroliga mångsidighet. Välkommen in att hitta dina nya favoritmöbler hos oss! Pris från 690 kr/st. Fri frakt i hela Sverige.
Om företaget
Pusku Pusku är ett ungt och innovativt varumärke, som grundades 2008. Vår huvudsakliga önskan är att hjälpa människor att inse att man inte nödvändigtvis behöver några större förändringar eller investeringar för att vara lycklig.
Säljes av
Tg Möbler Ab
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.