Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 feb. 11:39

Siemens mikrovågsugn hf24m264 (-1400kr)

3 995 kr
Beskrivning
Sparsam inbyggnadsmikro Mikrovågsugn iQ500 HF24M264 från Siemens för inbyggnad tinar, värmer eller tillagar maten snabbt det sparar energi. Denna vita mikro har vänsterhängd dörr och höjden är 38 cm, och kan installeras i ett 60 cm brett högskåp. Mikron har 25 liters volym, en roterande tallrik med 31,5 cm diameter och 5 effektlägen: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W. Den har också minnesfunktion och elektronisk klocka. Automatiska program Med den automatiska matlagningsfunktionen cookControl 7 lyckas du enkelt i köket, du har 7 automatiska program till ditt förfogande. iQ500 HF24M264 har automatisk viktavkänning och temperaturinställning för alla upptinings-, tillagnings- och kombiprogram.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Elon Sveavägen
På Blocket.se säljer vi allt från visnings ex, demo ex, utgångna produkter och emballageskadat. Men även nya produkter för att rensa vårat lager. Står specificerat i annonsen om det är ett visnings ex eller liknande. Allt vi säljer har givetvis 3 års reklamationsrätt enligt lag. Och det första året har du minst 1 års garanti. Vi kan även hjälpa till med utkörning och installationer, kontakta oss för priser. Kontakta oss på telefon, via mail, eller kom in i butiken. sthlm.sveavagen@elon.se eller telefon 08-234800 Välkommen till en bra affär!
Mer information hittar du på http://elonbutikerna.se/

Fler annonser från Elon Sveavägen