Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 21:23

Sea Nymph 191cc Aluminium fiskebåt

110 000 kr
Fakta
Längd
6 meter
Beskrivning
Grym fiskemaskin från Lowe boats i USA som bland annat gjorde Tracker båtarna förr i tiden Höga fribord och ett lätt skrov som är perfekt att traila. Hela båten är renoverad med ny inredning i 5mm durkplåt och akterspegel är även utbytt. Skrovet blästrades 2012 och all el är nydragen 2020. 20 liter Fisksump med ny pump och slangar 2st länspumpar, en automatisk och en manuell. Motorn är en Suzuki DF140 Fyrtaktare från 2002 som totalrenoverades 2008 på Karlslunds marin. Nytt växelhus 2011 Den har gått 2500 timmar men det mesta är på tomgång. Data.. Båt: Sea Nymph Striper 191cc Längd: 6m Bredd: 2,4m Vikt: 500kg Årsmodell: 1991 Motor: Suzuki DF140 Årsmodell: 2002 Vikt: 189kg Xl Rigg Båt och motor har givetvis lite skavanker men allting fungerar. Jag slänger även med en Minn-kota 55lb i-pilot link som suttit monterad vid en snabb affär. Tracker, Styrpulpet, Starweld, silver, Buster, alumacraft, aluminiumbåt, crestliner, finval,
Säljes av
Peter
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer