Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 09:10

Roddmaskin - Uppdaterad testvinnare

12 490 kr
Beskrivning
Bra pris & fri frakt i hela landet. Vi är de enda i Sverige som har kvar i lager. Pris just nu 12490 kr (13990 kr) (En kvar 6/5) RX6040 är en uppdaterad och förbättrad version av den äldre modellen & flerfaldiga testvinnaren R6040. Nu smidigare, mer användarvänlig och ergonomisk. Roddmaskinen är utrustad med en ny enkel uppfällning av aluminiumskenan samt med en säkerhetssprint som förhindrar att den ska falla ner från uppfällt läge. Sitthöjden är högre på denna nya RX modell vilket gör att det blir enklare att kliva på eller av roddmaskinen. Returfjädern är av en helt ny och mer effektiv modell vilket gör träningen till en rolig upplevelse. Taggar: Rodd, roddmaskin, prisvärd rodd, stabil roddmaskin, roddar, roddmaskiner, hemmagym, hemgym, hemmaträning, garagegym
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HE Fitness
Nätpriser i butik, matchar allt mot prisjakt Familjeföretag med 10 år i branschen 5/5 stjärnor hos Trustpilot https://se.trustpilot.com/review/hefitness.se hefitness.se (Öppet 24/7)
Mer information hittar du på http://www.hefitness.se/

Fler annonser från HE Fitness

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer