Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 sep. 10:23

Robust fotbollsmål 3x2meter med 38mm rör

899 kr
Beskrivning
FOTBOLLSMÅL 3X2 M, MED EXTRA KRAFTIGT METALLSTATIV Målet har 38mm rör ger en extra bra stabilitet och lämpar sig väl för lite äldre barn. Fotbollsmålet är försett med äkta nylonnät och fem metallpinnar som fäster målet i gräset för god stabilitet. Fotbollsmålet består av 38 mm stålprofiler som du enkelt sammanfogar till ett stabilt målstativ. Häng på nätet på stativet och förankra stativet i marken med de medföljande metallpinnarna. Sedan är det klart att användas. Hur enkelt som helst. Söker du ett fotbollsmål för barn är detta ett perfekt val. Fotbollsmålets storlek 3x2x1,2 m. Jämför gärna priset med sporthandeln!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
bActive
Mycket för pengarna! Ett av Sveriges absolut mest spännande företag inom fritidsartiklar, hälsa, träning och välbefinnande - över 2 500 prisvärda artiklar - enhetsfrakt 50:- Hög service och blixtsnabba leveranser. Besök oss idag - du kommer inte bli besviken!
Mer information hittar du på http://www.bactive.se

Fler annonser från bActive

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer