Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 feb. 14:50

Pumptek sar villa pumpstation avlopp

18 995 kr
Beskrivning
PUMPTEK SAR Villa är en komplett avloppspumpstation med tuggerpump för att pumpa svartvatten från ett hushåll. PUMPTEK SAR VILLA lämpar sig väl för installationer där utrymmet är begränsat t.ex. i en krypgrund tack vare dess kompakta format. Tanken är 100% luft- och lukttät vilket också gör det ett utmärkt val för installation inomhus eller ovan mark när omständigheterna gör det svårt att markförlägga. SAR VILLA pumpstationen är tillverkad av kraftig polyeten och levereras installationsklar komplett med pump och invändigt rörsystem. Installatören behöver endast koppla in- och utloppen till systemet. Kom ihåg när du planerar din installation att både in- och utloppen är på ovansidan av pumpstationen. NNEHÅLL Tuggerpump för svartvatten PUMPTEK rörsystem Avstängning- och backventiler PUMPTEK styrskåp (gäller 3-fas) NivåPRO nivåreglering (gäller 3-fas) Inlopps- och kabelrörstätning Tryckavloppsanslutning Vi på VVSbutiken.nu har allt inom pumpar och avlopp! Kontakta oss på info@vvsbutiken.nu
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/

Fler annonser från vvsbutiken.nu