Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 dec. 12:30
Polarrör med isolering & värmekabel
Beskrivning
Polarrör är helt enkelt ett vattenledningsrör med en värmekabel som förhindrar vattnet från att frysa. Allt i ett klart att lägga ner i backen eller ovan jord... rör+isolering med värmekabel. Du köper det antal meter du behöver max 150 m per rulle samt önskad dim på röret du kan få dubbelrör tex för både vatten och avlopp i samma isolerad "tub". Från dim 20 upp till dim 50! Det eliminerar kravet att komma ner på frostfritt djup, du kan lägga röret direkt på snö eller is om du så vill. Perfekt för byggplatser och fritidhus. De här egenskaperna har visat sig värdefulla där behovet finns att snabbt ordna tillfälligt vatten och avlopp, t ex till barackbostäder och arbetsplatser eller hästhagen tex Användandet har även ökat kraftigt i skärgårds- och fjällområden, där traditionell vattendragning till fritidshus ofta kräver att man måste spränga för att komma ner till frostfritt djup det behöver du ej med polarör Med Polarröret får du en pålitlig produkt som är enkel och snabb att förlägga. Vår lösning är dessutom energisnål! Vårt Polarrör gör det inte bara snabbt och enkelt att få rinnande vatten. Konstruktionen sparar också energi genom att automatiskt anpassa effekten i förhållande till yttertemperatur med den självbegränsande värmekabeln. Dessutom finns både strömbrytare och termostat som tillbehör. Prisex: Polarrör enkel dim 20/45 mm isolering PN12,5 339,50 kr/Metern inkl moms Polarrör dubbel 20/20 PN12,5 500,50 kr/Metern inkl moms fraktfritt vid order över 3000 kr.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/