Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 feb. 11:07

Paketpris KitchenAid, spara 13995

13 995 kr
20 790 kr
Beskrivning
Laga mat som ett proffs med 100% ånga. Behåll näringsämnen, färg och smak, samt få den saftighet du önskar. Nu kan du göra en superdeal då vi säljer ångugn+värmelåda som suttit i vår utställning i butiken. Dessa är aldrig använda och kommer med 5 års konsumentgaranti. Spara 13995 kr
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Elon Sveavägen
På Blocket.se säljer vi allt från visnings ex, demo ex, utgångna produkter och emballageskadat. Men även nya produkter för att rensa vårat lager. Står specificerat i annonsen om det är ett visnings ex eller liknande. Allt vi säljer har givetvis 3 års reklamationsrätt enligt lag. Och det första året har du minst 1 års garanti. Vi kan även hjälpa till med utkörning och installationer, kontakta oss för priser. Kontakta oss på telefon, via mail, eller kom in i butiken. sthlm.sveavagen@elon.se eller telefon 08-234800 Välkommen till en bra affär!
Mer information hittar du på http://elonbutikerna.se/

Fler annonser från Elon Sveavägen