Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 jan. 10:17
Onyx - rostfri matförvaring, olika storlekar
200 kr
Beskrivning
Onyx skapades av unga föräldrar som sökte efter alternativ till plast i köket. De önskade mer hållbara och giftfria produkter att använda till matlagning och förvaring. En lång process drog igång, där de undersökte och utvärderade marknadens alternativ. De valde noggrant ut produkter utifrån kriterierna om säkerhet, hållbarhet och användarvänlighet och som de nu säljer under sitt varumärke. Vi använder med glädje även produkterna i våra kök. Matlådornas bottendel går att köra i diskmaskinen, locket bör diskas för hand.
Länk: Köp här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas
Bach at the Atelier
Bach at the Atelier är mor och dotters dröm om att hitta tillbaks till skapandet. I ett litet färgglatt lusthus på vackra Djurgården, nära förankrade i både naturen och staden har vi skapat en plats där vi kan dela tankar och idéer med varandra förutsättningslöst. Här bedriver vi vår design och arkitekturverksamhet med butik ihop med ett litet härligt, kreativt team. Varmt välkomna in till vår webbshop.
Mer information hittar du på http://www.bach-atelier.com/sv/