Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 feb. 16:02

Omvänd osmos rening thero 90 blå version 1,0

14 395 kr
Beskrivning
VATTENFILTER BWT THERO 90 BLÅ VERSION 1,0 Kompakt omvänd osmos för hushåll med on-line produktion. Om du tex har bräckvatten kan du montera in detta system för rening! Kapacitet: 90 liter/timme. Effekt: 90W. Spänning: 230V. Avskiljer joner, läkemedelsrester, flamskyddsmedel i kommunalt vatten och egen brunn. Omvänd osmosaggregat Thero 90,som genom membranteknik avskiljer övrigt förhöjt innehåll samt eventuella läkemedelsrester, bromerade kolväten, tungmetaller, restantibiotika m.m. Kapaciteten är 90 liter/h och dricksvattnet erhålls via en separat vattenkran. RO-aggreaget tillämpar s.k. on-line produktion. Dvs aggregatet behöver inte nyttja en separat lagringstank för att klara vattentillgången. Detta innebär mindre platsbehov, ingen risk för mikrobakteriell tillväxt samt bättre smak då risken för gummiblåsans (lagringstank) smakpåverkan uteblir. Produkten är utvecklad och tillverkad av BWT i Österrike. Vid utvecklingen har produktsäkerhet, funktion och design satts i fokus. Membranteknik- omvänd osmosprocessen Vattenreningen bygger på den naturliga osmos processen och använder ett halv genomträngligt membran som fungerar som kroppens cellväggar. Det halvgenomträngliga membranet släpper endast igenom vattnets molekyler och skapar två faser med olika koncentrationer av lösa ämnen, den rena-, och den koncentrerade fasen. Naturen stävar efter jämvikt, i osmos processen vill den rena fasen kontinuerligt späda ut den koncentrerade fasen. Vid vattenrening vill man motverka spädning och ta till vara på den rena, separerade fasen. För att lyckas med det tillämpas ett arbetstryck som övervinner det naturliga osmos trycket. Vattenreningsprocessen kallas omvänd osmos efter engelskans reverse osmosis (RO). Membranet är mycket effektivt och reducerar nästan allt innehåll av mikroorganismer och lösta ämnen i vattnet, på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. Den rena fasen (rena vattnet) går vidare till förbrukning. Den koncentrerade fasen leds till avlopp. Teknisk data Dimension anslutning 3/4 Storlek 120x243x451 mm Tryck 4 bar Max temperatur 40 °C Vi på VVSbutiken.nu kan hjälpa dig med alla sorters vattenrenings problem då vi samarbetar med dem största leverantörerna på marknaden vi kan hjälpa dig med allt inom VVS!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/

Fler annonser från vvsbutiken.nu