Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 18:06
Nyservade racercyklar
1 950 kr
Beskrivning
Nu har vi på allvar trampat igång fjolårets succé, att till överkomliga priser sälja renoverade och nyservade cyklar med 3 månaders garanti. Nu har vi ett gäng racercyklar som är redo för säsongen. Nedan följer ett urval av de vi har till försäljning: Riktigt fin 12-växlad Mustang 28 tum Handbroms fram och bak Zebramönstrad sadel Pris: 2.850 kr Blå Mirage med kromad framgaffel 27 tum 10 växlar Handbroms fram och bak Pris: 2.450 Läcker gul Kildemoes 28 tum 12 växlar Handbroms fram och bak Pris: 2.490 Pistagegrön Crescent med 10 växlar 28 tum Handbroms fram och bak Pris: 1.950 Flying Finn 26 tum 3 växlar Handbroms fram och bak Pris: 2.250 Cyklarna säljes nyservade och med tre månaders garanti. Är den cykel som du är intresserad av såld så har vi normalt 3-4st av liknade modell och ett väldigt stort sortiment av återbrukade i andra modeller. Så vi hittar säkert en annan cykel som passar dig! Köper du en återbrukad cykel i stället för en ny minskar du ditt koldioxidavtryck med cirka 16 kilo! Vänligen ha överseende med att vi tidvis beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att regelbundet läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Svarar vi inte när du ringer, prova igen om en liten stund tack. Välkommen!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: Stängt Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/