Gå direkt till innehållet

Nyservade herrcyklar väntar på nya ägare

1 750 kr
1 950 kr
Beskrivning
Nu har vi på allvar trampat igång fjolårets succé, att till överkomliga priser sälja renoverade och nyservade cyklar med 3 månaders garanti. Nu har vi ett gäng herrcyklar som är redo för säsongen och söker en ny ägare. Nedan följer ett smakprov av de vi har klara till försäljning: En fin Crescent Världsmästarcykel i fint skick 28tum 12 växlar Pris 2.250 kr En svart singlespeed i fint skick. 28 tum 1 växel Handbroms Pris: 2. 850kr En snygg grå Nordic med 3 växlar 28 tum 7 växlar Handbroms Fotbroms Pris: 1.750kr Klassisk Crescent 28 tum 3 växlar Handbroms och fotbroms Pris: 1.850 kr En blå Crescent i fint skick 28 tum 3 växlar Hand broms Fotbroms 1.950 kr En blå Crescent 26tum 1 växel Fotbroms 1.550 kr En Mustang city Komfort Shimano nexus7 28tum Pris: 1.850 kr En Crescent klassiker no1 3 växlar 28tum korg obs 61cm ram (ovanligt) Pris: 1.950 kr och mycket mer! Cyklarna säljes nyservade och med tre månaders garanti Är den cykel som du är intresserad av såld så har vi normalt 3-4st av liknade modell och ett väldigt stort sortiment av återbrukade cyklar i andra modeller. Så vi hittar säkert en annan cykel som passar dig! Köper du en återbrukad cykel i stället för en ny minskar du ditt koldioxidavtryck med cirka 16 kilo! Vänligen ha överseende med att vi tidvis beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att regelbundet läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Svarar vi inte när du ringer, prova igen om en liten stund tack. Välkommen!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: 12.00-16.00 Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/

Fler annonser från Cykelåtervinning i Stockholm AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer