Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 nov. 18:07
Nya NIBE S1255 Bergvärmepump
Beskrivning
Nu har äntligen NIBE:S nya NIBE S1255 kommit! NIBE S1255 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump med integrerad varmvattenberedare. NIBE S1255 ger optimala besparingar eftersom värmepumpen anpassar sig automatiskt efter hemmets värmebehov. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik. NIBE S1255 har en hög årsvärmefaktor vilket ger en minimal driftskostnad. Värmepumpen finns i tre olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW och 4-16 kW, och passar både små och stora bostäder. NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Maximal komfort och minimal energiförbrukning ? samtidigt som du gör naturen en tjänst. PERFEKT BEHOVSANPASSNING Tre effektstorlekar och ledande inverterteknik för optimal behovsanpassning. TOPPRESTERANDE Optimal årsvärmefaktor och minimal driftskostnad. MAXIMAL KOMFORT Användarvänlig touchscreen och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för maximal komfort. Vi på VVSbutiken.nu har allt allt inom värme samt VVS! Bor du i Stockholm eller Mälardalens området kan vi ordna ännu bättre priser...kontakta oss det är det värt att göra!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/