Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 08:09
Nitro Z19 Evinrude G2 200 HO
Fakta
Längd
5.89 meter
Beskrivning
Nitro Boats bygger glasfiberbåtar i en makalös kvalitet. Superkändiskarna inom bassfisket Kevin VanDam och Edwin Evers som båda har otaliga vinster i Bass Master Classics hjälper Nitros ingenjörer att alltid ligga i spjutspetsen när det kommer till prestanda och smarta lösningar. Bassbåtar har skumfylda skrov och generösa stuvfack för färdigriggade spön, betesförvaring och packning. Detta frigör enorma plattformar för spinnfiske. Vad som verkligen sticker ut på Nitromodellerna är det nyutvecklade och revolutionerande NVT skrovet och Rapid Planing System (RPS) akterspegel, vilket har satt Nitro i en helt egen division i Amerikanska bass-segmentet. NVT förbättrar generellt sjöegenskaperna och toppfarten. RPS snabbar upp starterna och tar båten fortare upp i plan. Nitros kan beställas i nästan oändligt med custom färger och bygger bass boats, Multi-species och mer vattensportinriktade modeller. Alla lika snygga och snabba! Specifikationer Nitro Z19: • Längd 589 cm • Bredd 238 cm • Vikt 839 kg • Vikt med trailer 1473 kg • Max rekommenderad motor: 200 hk • Bränslekapacitet (fast tank) 189 liter • Bottenvinkel 16 grader • Max lastvikt 624 kg • Max antal personer 4 • Skrovmaterial: Glasfiber Custom color. Du kan beställa din Nitro i nästan oändligt av färgkombinationer. Vi erbjuder fler motoralternativ från både Mercury och Evinrude upp till 200hk på Nitro Z19. Pris på offertförfrågan Båten på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivning. Vi byter in eller hjälper dig att sälja din båt oavsett fiskebåt eller inte! Vi erbjuder fördelaktig finansiering på alla våra båtar på upp till 20 års avbetalning via Ecster (tidigare Handelsbanken Finans). Vi har avbetalningsalternativ som passar alla plånböcker.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mojoboats AB
Letar du båt för fiske har du kommit rätt! Vi har ett av Europas bredaste utbud och Nordens största showroom och butik för sportfiskebåtar och tillbehör. Vi på Mojoboats brinner för sportfiske och sportfiskebåtar. Vi hjälper dig att hitta din drömbåt för fiske bland exklusiva Amerikanska sportfiskebåtar, snabba professionella bass-tävlingsbåtar, stora trollingbåtar med kraftig motorstyrka eller ner till fiskekajaker. Vår nya butik på 1200m2 och monteringshall på 500m2 ligger i Pålsboda utanför Örebro. Och vår webshop Mojoshop.se är alltid öppen online!
Mer information hittar du på http://www.mojoboats.se