Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 jan. 19:55
NIBE VVM 320/325 Elpanna + F2120 luft/vatten
Beskrivning
VVM 320/VVM 325 Komplett allt-i-ett inomhusmodul toppansluten VVM 320 bottenansluten VVM325 för uppvärmning och varmvatten, inkluderar påfyllningsventil, säkerhetsventil, expansionskärl, manometer, cirkulationspumpar och bufferttank. För uppgradering av befintligt värmesystem eller nybyggnation med krav på hög varmvattenprestanda + F2120-8,12,16 eller 20 kw Ett genombrott i effektivitet Luft/vatten-värmepump med ett SCOP-värde på mer än 5,0! * Klassledande arbetsområde Upp till 65°C framledningstemperatur. Extremt lättinstallerad Självjusterande kontrollsystem för äkta plug-and-play installation. 3-fasanslutning gäller alla modeller! Inget behov av kraftigare säkringar eller ombyggnation av elsystem. Tystare när det räknas Tyst fläkt med intelligent reglering minskar ljudet till ett minimum. Inverterstyrd kompressor med EVI-teknik som anpassar effekten efter rådande behov. Vi kan få fram alla paket gällande NIBE Kontakta oss för ett bra paketpris vi har mycket bra priser med leveranser inom stor-Stockholm samt Mälardalsområdet. Kontakta oss på e-post info@vvsbutiken.nu för att få en offert vi behöver veta till vilken ort det skall levereras till för att få fram rätt pris till just dig! VVSbutiken.nu har och kan allt om VVS OCH VÄRME!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/