Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 17:30

Navigare Yachting - Lagoon 40 Seychellerna, Bahamas & BVI

2 590 000 kr
Fakta
Längd
40 fot
Beskrivning
NAVIGARE YACHTING - Yacht Ownership and Management OBS: Träffa oss på Navigare Boat Showroom i Trogir Kroatien 9-13 maj!!! LAGOON 40 En symbol för den nya generationen laguner, 40 är utrustad med avancerade prestandafunktioner: en VPLP-skrovkonstruktion och ett ökat segelområde ger ett bättre förhållande mellan segelyta och förskjutning. Beslutet att placera maststeget längre bakåt, som härrör direkt från VPLP: s erfarenhet av konkurrenskraftig segling, ger denna katamaran flera fördelar för att få mer kraft under segel. Detta i kombination med huvudseglet möjliggör fångst av bättre luftflöde i de övre delarna av seglet för optimerad prestanda, ger dig total kontroll över denna vackra katamaran. NAVIGARE YACHTING erbjuder denna Lagoon 40 till vårt nya mål på de vackra Seychellerna, full av kultur, orörd natur och några av världens mest hisnande stränder. Seychellerna med sin skärgård på 115 öar är den ultimata destinationen för dem som vill gå vilse i paradiset. Investeringsprogrammet är vad vi kallar Smart Low Leasing där du betalar 188 000 EUR som första betalning och sedan efter en 7-årig investeringsperiod 70 400 EUR som andra betalning. Resten samt alla driftskostnader finansieras med charterintäkter. Efter 7 år är båten helt betald och 100% din (ex moms). Investeringen inkluderar upp till 12 segelveckor per år, se mer nedan. Vi kommer naturligtvis att inkludera segelveckor redan 2021 för att få din nya livsstil igång! BEKVÄMT BÅTÄGANDE Navigare Yachting är ett svenskt familjeägt företag och har varit i operation sedan 2001. Med baser i nio olika länder och en flotta på nästan 300 båtar över hela världen har vi den erfarenhet som behövs för att ta hand om din investerings- och seglingslivsstil. LAGOON 40 (2022) Ägarskap: Smart Low Leasing Pris: 188 000 EUR och andra betalning i 70 400 EUR Tas ur flottan: Juni 2028 Båtplats på Seychellerna: INKLUDERAT Full försäkring: INKLUDERAT - för hela båtens värde Full service och reservdelar: INKLUDERAT Vinterservice och antifouling: INKLUDERAT Full service när båten tas ut ur flottan: INKLUDERAT HÖG SERVICEKVALITET Alla våra båtar ingår i Navigare Service Platform (on-line program) och levereras med en full servicebok när de lämnar vår flotta. Som båtägare har du en personlig inloggning i serviceboken och kan kommunicera direkt med vårt tekniska team på basen. Navigare Yachting tillhandahåller en stor årlig service samt regelbundet underhåll, som motsvarar 200 arbetstimmar för underhåll av din yacht. Det finns inget bättre sätt att säkerställa båtens skick och andrahandsvärde. Vi TAR INBYTE Har du redan en egen båt i Sverige eller någon annanstans? Vi tittar gärna på möjligheten att ta in den som inbyte - kontakta oss så pratar vi mer!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Navigare Yachting
l Köp båt i Sverige l Köp båt i varma vatten l Charter Management l Navigare Yachting är en av världens ledande charteroperatörer samt exklusiv återförsäljare av Lagoon, Jeanneau, Bavaria Catamarans/Nautitech och Prestige på den svenska marknaden. Företaget hanterar operationen och försäljningen av segelbåtar till charter och uthyrning av 300 segelbåtar i 9 länder. Investera i din dröm och upplev segling med oss!
Mer information hittar du på http://www.navigare-yachting.com

Fler annonser från Navigare Yachting

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer