Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 apr. 15:59

Navigare Yachting - Fountaine Pajot 40 Seychellerna

4 890 000 kr
Fakta
Längd
40 fot
Beskrivning
NAVIGARE YACHTING - Yacht Ownership and Management FOUNTAINE PAJOT 40 Denna spännande segelkatamaran på 40 fot har fått en exklusiv design som gör upplevelsen ombord till något alldeles extra. Häpnadsväckande volym och ljusinsläpp i alla utrymmen gör det möjligt att verkligen njuta av upplevelsen ombord tillsammans med vänner och familj. NAVIGARE YACHTING erbjuder denna Fountaine Pajot 40 till vår nya destination vid de vackra Seychellerna, full av kultur, orörd natur och några av världens mest hisnande stränder. Seychellerna med sin skärgård på 115 öar är den ultimata destinationen för dem som vill gå vilse i paradiset. YACHT OWNERSHIP programmet är vad vi kallar Complete där du betalar 489 000 EUR och få en garanterad avkastning på 44 000 EUR per år! Alla underhålls- och driftskostnader ingår och du kan bara njuta av seglingen, upp till 12 veckor om året, se mer nedan. Vi kommer naturligtvis att inkludera segelveckor redan 2021 för att få din nya livsstil igång! Som ägare till båten har du tillgång till andra seglingsdestinationer genom vår unika Holiday Program. Du kan segla med din egen yacht i Seychellerna eller välja en annan likande yacht i Trogir Kroatien, Dubrovnik Kroatien, Aten Grekland, Turkiet, Mallorca, BVI, US Virgin Islands, Bahamas m.m. upp till 12 veckor om året - beroende på säsong och destination (Visste du att vi har 50+ stycken katamaraner i storleken 40-42 i flottan så det finns gott om yachts och destinationer att uppleva!). Gör som hundratals andra svenskar sedan 2001 och börja din nya livsstil med Navigare. BEKVÄMT BÅTÄGANDE Navigare Yachting är ett svenskt familjeägt företag och har varit i operation sedan 2001. Med baser i nio olika länder och en flotta på nästan 300 båtar över hela världen har vi den erfarenhet som behövs för att ta hand om din investerings- och seglingslivsstil. FOUNTAINE PAJOT 40 (2022) Ägarskap: Fullfinans Pris: 489 000 EUR med garanterad årlig avkastning på 44 000 EUR Tas ur flottan: Juni 2028 - eller tidigare du bestämmer! Båtplats på Seychellerna: INKLUDERAT Fullförsäkring: INKLUDERAT - för hela båtens värde Fullservice och reservdelar: INKLUDERAT Vinterservice och antifouling: INKLUDERAT Fullservice när båten tas ut ur flottan: INKLUDERAT HÖG SERVICEKVALITET Alla våra båtar ingår i Navigare Service Platform (on-line program) och levereras med en full servicebok när de lämnar vår flotta. Som båtägare har du en personlig inloggning i serviceboken och kan kommunicera direkt med vårt tekniska team på basen. Navigare Yachting tillhandahåller en stor årlig service samt regelbundet underhåll, som motsvarar 200 arbetstimmar för underhåll av din yacht. Det finns inget bättre sätt att säkerställa båtens skick och andrahandsvärde. Vi TAR INBYTE Har du redan en egen båt i Sverige eller någon annanstans? Vi tittar gärna på möjligheten att ta in den som inbyte - kontakta oss så pratar vi mer!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Navigare Yachting
l Köp båt i Sverige l Köp båt i varma vatten l Charter Management l Navigare Yachting är en av världens ledande charteroperatörer samt exklusiv återförsäljare av Lagoon, Jeanneau, Bavaria Catamarans/Nautitech och Prestige på den svenska marknaden. Företaget hanterar operationen och försäljningen av segelbåtar till charter och uthyrning av 300 segelbåtar i 9 länder. Investera i din dröm och upplev segling med oss!
Mer information hittar du på http://www.navigare-yachting.com

Fler annonser från Navigare Yachting

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer