Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 nov. 00:00

Livs o grill på Ljusterö

1 395 000 kr
Beskrivning
Med ett strategiskt läge på Ljusterö ligger f.d. Lillströms Livs med tillhörande grillkiosk. På platsen har det bedrivits kioskverksamhet i ca 70 år. Fastigheten har ett bra läge vid Ljusterövägen och nära vattnet och det skall finnas en brygga för båtgäster att lägga till för att handla. Verksamheten är nedlagd sedan något år och skulle uppskattas om den väcks till liv igen. Den större byggnaden har ett fräscht inre med mycket butiksinventarier, vissa nästan nya. Det mesta för att kunna bedriva butiksverksamhet för den som önskar. Grillkiosken också i mycket bra skick, den är endast använd en säsong. Här finns all utrustning för såsom grillhällar, fritös m.m. Denna kiosk är även flyttbar.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
MÄKLARE RONNESTÅL
Mäklaren som ger lite mer.... Vill du ha bra betalt? Inte försvinna i mängden? En trygg bostadsaffär? Här händer det saker! Du får alltid tid och omtanke, men med acceleration när det behövs. Välkommen till oss, det oberoende lilla mäklarföretaget och till en trygg och säker bostadsaffär där du alltid vet att det har gått rätt till!
Mer information hittar du på http://www.maklareronnestal.se

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer