Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 mars 08:11

LED Blixtljusramp TRUCKVISION 1000 MM GEN 3

4 895 kr
Beskrivning
Efter flera års utveckling är Truckvision GEN 3-serien äntligen här. För första gången någonsin har man lyckats få fram en Klass 2-godkänd blixtljusramp med premium komponenter till ett pris som egentligen inte borde vara möjligt. Genom ett nära samarbete med världens största tillverkare så kan vi äntligen lansera Truckvision GEN 3 i vårt sortiment. Rampen erbjuder flera olika blixtljusmönster och är utrustad med extremt kraftfulla dioder som gör fordonet synligt även mitt på dagen i direkt solljus. EN BLIXTLJUSRAMP SOM SKAKAR OM MARKNADEN Truckvision GEN 3 kommer att konkurrera samtliga varningsljus som finns att tillgå på marknaden idag i denna prisklass. Rampen erbjuder en prestanda och byggkvalitet som i normala fall innebär en tredubbel prisökning för konsumenten. Vi har lyssnat på våra kunder och anpassat lamphuset för att klara de mest extrema arbetsmiljöerna vilket i sin tur kommer att reducera problem relaterade till fukt och kondens. Rampen kombinerar en snygg och stilren design med ett robust lamphus som klarar biltvätt och alla väderlekar. RAMP MED LÅG PROFIL SOM UPPFYLLER R-65 KLASS 2 Det unika med Truckvision GEN 3 är inte bara att lamphuset har en förstärkt isolering eller att dioderna som sitter i egentligen endast återfinns i de högre prisklasserna. Det som är mest unikt är ändå rampens Klass 2-funktion som innebär att rampen inte blixtrar lika skarpt och ger ett betydligt mer behagligare ljus under nattarbete och inte bländar personer som befinner sig i närheten. Rampen är utformad med en låg profil och patenterad reflexteknik för maximal synlighet på flera tusen meter. - Nyhet Säsongen 2020/2021 - ECE-R65 Klass (godkänd blixtljus för användning på svenska vägar) - Tål högtryckstvätt - 11 st blixtljustmönster - Stryktålig polykarbonat (lamphus) - Kraftfulla LED dioder - 2 års garanti SPECIFIKATIONER - 12-30V - EMC klassning EMC-godkänd - Höjd 59 mm (105 mm med fot) - Längd: 1000 mm (finns fler längder) - Djup 300 mm - Standardfästen medföljer som fungerar som railsfästen
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Ljusgiganten
Beställ direkt på www.LJUSGIGANTEN.se Upp till 7 års garanti! Beställ IDAG - Få det IMORGON! Beställning innan kl. 14.00 skickas samma dag med leverans dagen efter! Vi skickar mot 14 dagars faktura till privatpersoner och 30 dagars faktura till företag. Du får testa produkten innan du betalar, tryggt och smidigt. Vi accepterar även delbetalning, kortbetalning, postförskott, banköverföring m.m. Alltid 30 dagars öppet köp!
Mer information hittar du på http://www.ljusgiganten.se

Fler annonser från Ljusgiganten

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer