Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 nov. 16:29
Lätta brunnslock Composite / Polyeten
Beskrivning
Lätta brunnslock barnsäkra och låsbara . Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt. Våra lätta brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i. Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande Barnsäkra Brunnar. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning. Passar alla typer av brunnar  Raka/koniska eller stort brunnslock i betong med litet lock ovanpå.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
tankprodukter.se
Välkommen till Svenska Tankprodukter Här hittar du plasttankar från 14-15.000 liter för lagring, transport och hantering av vatten, livsmedel, kemikalier, diesel, urea, oljor mm. Transporttankar för diesel och Ad-blue Slamavskiljare och slutna avloppstankar. Se även våra tillbehör som Pumpar, flödesmätare, tankanslutningar,Kulventiler, mm. IBC adaper, lock mm.
Mer information hittar du på http://www.tankprodukter.se/