Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 16:16

Kör lyxyacht

3 995 kr
Beskrivning
Upplev den maximala lyxen prova på att vara kapten på en yacht. Nu har du chansen att uppleva Stockholms skärgård bakom rodret på en riktig italiensk lyxyacht. Lär dig styra en yacht Lyxigaste sättet att utforska Stockholms skärgård Snacks, drinkar och tilltugg serveras under hela turen Här erbjuds du en oförglömlig yachtupplevelse i Stockholm där du själv får uppleva hur det är att köra och äga en italiensk lyxyacht. Ni utforskar tillsammans med erfarna instruktörer Stockholms skärgård med full komfort ombord på den 17m långa yachten Bella III. Du får en detaljerad instruktion och genomgång av yachtens tekniska system och för att själv på ett säkert sätt kunna navigera. Våra instruktörer finns alltid med och styr yachten med dubbelkommando för att säkerställa allas säkerhet ombord. Ni varvar den tre timmar långa turen med teori, körning och sightseeing. Förutom genomgång av de tekniska systemen, får du också se och använda yachten fullt ut, precis som en ägare av den. Vid fint väder stannar ni för bad, och snacks, drinkar och tilltugg serveras under hela turen. Viktig information: Om ni är en grupp på minst fyra personer kan ni få tillgång till yachten exklusivt. Se video på vår Instagram: https://www.instagram.com/p/CJDxcCtgRPV/?utm_source=ig_web_copy_link
Säljes av
Stockholmyacht AB
Stockholmyacht ABBesök vår butikssidastockholmyacht.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Stockholmyacht AB
Stockholmyacht ordnar din drömbåt! Vi älskar båtar och är egna båtägare med genuin kunskap och erfarenhet. De flesta av våra kunder träffar vi i Stockholms skärgård. Vi är experter på försäljning, förmedling och hantering/renovering av motorbåtar mellan 25 och 85 fot. Vi är återförsäljare för Rio Yachts i Skandinavien och Hurley Marines dävertar. I vår egen verkstad kan vi båda montera tillbehör och serva din båt och vi genomför större renoveringsprojekt med totalansvar. Vi säljer alla våra båtar med fulla garantier och kan erbjuda förmånlig finansiering med endast 20% kontantinsats.
Mer information hittar du på http://stockholmyacht.se

Fler annonser från Stockholmyacht AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer