Gå direkt till innehållet
Komplett sängpaket - FRI HEMLEVERANS
4 995 kr
Beskrivning
Det här är ett prisvärt sängpaket med både kontinentalsäng och tillhörande sänggavel. Med en stilren design passar kontinentalsängen Happy in i de flesta hem och inredningsstilar. Sängbotten som består av ribbor som är monterade över sängramen. Resårmadrassen består av bonellfjädring där fjädrarna är förankrade i varandra. Tack vare detta fördelar sig trycket jämnare utöver hela resårmadrassen. Bäddmadrassen har en stoppning av följsamt skum. Välkomna till Trademax Barkarby, Stockholm Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! För mer information, kontakta: bby@trademax.se Tänk på att priserna kan variera under pågående kampanjer.
Länk: till butik
Säljes av
Trademax Barkarby
Trademax BarkarbyBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trademax Barkarby
Beskösadress: Barkarby handelsplats: Barkarbyvägen 31 177 44 Järfälla Vardagar: 10-19 Lördag: 10-17 Söndag: 11-17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti - Ej fri retur och 365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Vi reserverar oss för prisändringar och fel i annonstexten Vid frågor Maila: bby@trademax.se
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.