Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 maj 12:52

Köksmaskin Kenwood KVC 3103W SPARA 900:-

3 795 kr
Beskrivning
1000 W Elektronisk hastighetskontroll med indikator 4,6 liter rostfri skål, skål i glas, K-spade, degkrok och visp Bibehåller hastigheten och effekten oavsett hur hård belastning den utsätts för. Ordinariepris: 4695:-
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Elon Sveavägen
På Blocket.se säljer vi allt från visnings ex, demo ex, utgångna produkter och emballageskadat. Men även nya produkter för att rensa vårat lager. Står specificerat i annonsen om det är ett visnings ex eller liknande. Allt vi säljer har givetvis 3 års reklamationsrätt enligt lag. Och det första året har du minst 1 års garanti. Vi kan även hjälpa till med utkörning och installationer, kontakta oss för priser. Kontakta oss på telefon, via mail, eller kom in i butiken. sthlm.sveavagen@elon.se eller telefon 08-234800 Välkommen till en bra affär!
Mer information hittar du på http://elonbutikerna.se/

Fler annonser från Elon Sveavägen