Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 maj 12:56

Jura Z8 Aluminium, SPARA 6000:-

22 990 kr
Beskrivning
Världens första kaffemaskin för hemmabruk, med One-Touch Lungo-funktion, för caffè Barista, lungo Barista och en kanna kaffe kombineras kaffet under extraktionsprocessen med varmt vatten i en särskild tillredningsmetod för fylliga, extra ljuvliga, långa specialiteter. Stor skärm på 4.3", lätt att förstå. Kan göra 21 olika produkter Ordinariepris: 28.990:-
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Elon Sveavägen
På Blocket.se säljer vi allt från visnings ex, demo ex, utgångna produkter och emballageskadat. Men även nya produkter för att rensa vårat lager. Står specificerat i annonsen om det är ett visnings ex eller liknande. Allt vi säljer har givetvis 3 års reklamationsrätt enligt lag. Och det första året har du minst 1 års garanti. Vi kan även hjälpa till med utkörning och installationer, kontakta oss för priser. Kontakta oss på telefon, via mail, eller kom in i butiken. sthlm.sveavagen@elon.se eller telefon 08-234800 Välkommen till en bra affär!
Mer information hittar du på http://elonbutikerna.se/

Fler annonser från Elon Sveavägen