Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 16:49
Januarirea 20% damcyklar klassik formgivning
1 560 kr
Beskrivning
Många superfina nyservade damcyklar i klassisk formgivning av olika märken! Passa på att fynda nu, låga priser och dessutom 20% som dras av i kassan Samtliga som visas här är 1950 - 20%=1560kr Så kom in och fynda drömcykeln till otroliga priser. Januari är sista månaden som vi har nersatta priser. Cyklarna säljs med 3 månaders garanti
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen.I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: Stängt Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/