Gå direkt till innehållet
Januarirea 20% på alla herrcyklar
1 400 kr
1 950 kr
Beskrivning
Nu kan du göra riktiga fynd eftersom vi har 20% i rabatt på alla herrcyklar. Vi har gott om herrcyklar som väntar på en ny ägare. Januari är sista månaden vi har nersatta priser, så passa på ! OBS att på angivet pris avgår rabatten om 20%. Så är cykeln prissatt till 1.750 kr kostar den nu bara 1.400 kr. Här följer ett urval av vad vi har inne till försäljning: En fin Puch 26" 26 tum 3 växlar Handbroms och fotbroms Pris: 1.750 kr En Crescent 28" i fint skick 28 tum 5 växlar Handbroms Fotbroms Pris: 1.950 kr En 5-växlad DBS 26 tum 5 växlar Handbroms Pris: 1.950 kr Alla cyklar säljes nyservade och med tre månaders garanti. Ett tips, vid regnig väderlek har vi mindre kunder i butiken, så trotsa vädret dessa dagar och kom förbi oss ändå. För då ökar din chans att köpa en riktigt fin cykel till ett väldigt bra pris Köper du en återbrukad cykel i stället för en ny minskar du ditt koldioxidavtryck med cirka 16 kilo! Är den aktuella cykeln såld så har vi ett bra sortiment av begagnade cyklar både i liknande och andra modeller. Välkomna!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: Stängt Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/