Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 09:43

Höstkampanj Nödmatspaket med lång hållbarhet

2 495 kr
3 195 kr
Beskrivning
Komplett Nödmatspaket för 1 person 30 dagar eller 1 vecka för en familj på 4 personer. (ord 3195:-) Med ett nödmatspaket från Nödmat.nu så är du väl förberedd om något oförutsett skulle hända i samhället. Redan vid ett strömavbrott på några dagar då butiker är stängda skulle en stor del av befolkningen uppleva svårigheter att få tag på livsmedel för dagen Nödmaten är frystorkad och syrefritt förpackad i konservburkar vilket ger en hållbarhet på 15-25 år. Maten är producerad i tyskland av ett företag som är specialiserad på tillverkning av mat för länders beredskapslager samt militärt livsmedel. Månadspaketen finns i 3 olika varianter, med kött, vegetarisk samt laktosfritt. Det går även att köpa mindre förpackningar i vår webbshopp. För beställning eller mer info besök www.nödmat.nu
Om företaget
Crosslakeinnovation AB är beläget i Västernorrland och bedriver försäljning av beredskapsmaterial så som Nödmat, vattenpumpar och elverk. Vi kan skickar leveranser till hela Sverige.
Säljes av
CrosslakeInnovation AB
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer