Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 18:09

Helt ny Garmin Forerunner 945 GPS

4 480 kr
Beskrivning
Fri frakt i Sverige Förväntad leverans: 5-15 arbetsdagar. Observera att priset på Blocket kan vara högre eller lägre än det faktiska priset på vår webbplats eftersom vi uppdaterar priset i realtid. Med den kontaktlösa betalningslösningen2 Garmin Pay kan du göra betalningar med klockan, så att du kan lämna kontanter och kort hemma Inbyggda kartor i färg guidar dig på löpturen så att du aldrig springer vilse Batteritid: Upp till 2 veckor i smartwatch-läge, 10 timmar i GPS...
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Panprices
Säker betalning med Klarna. Gratis frakt inom Sverige, leverans inom 5-10 arbetsdagar. De flesta produkter har 1 års garanti, men vanligtvis är garantitiden längre. Observera att Blocket-priset kan variera från det faktiska priset på vår webbsida. Vi är det enda företag som har förmågan att jämföra de bästa priserna i hela Europa i realtid. Av den anledningen kan priset komma att ändras. Vi förstår att kunder kan få ett felaktigt intryck av Panprices på grund av detta, men du kan vara säker på att alla våra produkter är helt nya och av högsta kvalitet, dessutom är du alltid skyddad av Klarna.
Mer information hittar du på http://panprices.com

Fler annonser från Panprices

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer