Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 18:16

Helt ny Apple Watch Series 6 - 40mm - Blue Aluminium Case

3 808 kr
Beskrivning
Fri frakt i Sverige Förväntad leverans: 5-15 arbetsdagar. Observera att priset på Blocket kan vara högre eller lägre än det faktiska priset på vår webbplats eftersom vi uppdaterar priset i realtid. Med Apple Watch Series 6 och dess blodsyremonitor får du en överblick över hur din kropp absorberar syre. Håll kontaken med andra, kontrollera din sömn och kolla vilken höjd du befinner dig på i realtid. Med GPS-modellen kan du svara på samtal och sms direkt från klockan. Mät syremättnaden i blodet med en helt ny sensor och app. Kolla hjärtrytmen med EKG-appen. Retina-skärmen som alltid är på är nu 2,5 gånger ljusare utomhus när du har handleden sänkt. S6 SiP är upp till 20 procent snabbare än Series 5.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Panprices
Säker betalning med Klarna. Gratis frakt inom Sverige, leverans inom 5-10 arbetsdagar. De flesta produkter har 1 års garanti, men vanligtvis är garantitiden längre. Observera att Blocket-priset kan variera från det faktiska priset på vår webbsida. Vi är det enda företag som har förmågan att jämföra de bästa priserna i hela Europa i realtid. Av den anledningen kan priset komma att ändras. Vi förstår att kunder kan få ett felaktigt intryck av Panprices på grund av detta, men du kan vara säker på att alla våra produkter är helt nya och av högsta kvalitet, dessutom är du alltid skyddad av Klarna.
Mer information hittar du på http://panprices.com

Fler annonser från Panprices

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer