Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 maj 14:03

GIANT D332SWT Xtra HD minilastare hjullastare

Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
GIANT minilastare, hjullastare med 4-hjulsdrift. Vikt: 1550 kg Lyftkap: 1400 kg Tipplast: 1665 kg Arbetshydraulik:42L/min 180 bar Hydrostatpump: 84 L/min 380 bar Fällbart skyddstak Skopa och gafflar Arbete belysning 3-4:e hydraulik EL Fram och back i joystick Diff i joysticken Parallellföring Flytläge Xtrac universal däck Vi har även några som är demokörda till ännu bättre priser! En extremt stark och smidig hjullastare. Kända för kvalitet och kapacitet! Köp eller hyr den av oss!
Länk: d332
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Shamrock Truck AB
Vi är generalagenter för AUSAs dumpers, teleskoplastare och 4-hjulsdrivna truckar. Uthyrning och försäljning i hela Sverige! Vi är återförsäljare av GIANT minilastare och Messersi minidumpers i Stockholm!
Mer information hittar du på http://www.shamrockgroup.se

Fler annonser från Shamrock Truck AB