Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 12:42

Fina Skinnjackor bomberjacka vinterjacka mm

500 kr
Jackor & ytterplagg, stl. 44 (S), Herr
500 kr
Dags för vårstädning och inventering av garderoberna. Alla jackor är mycket sällan använda och i överlag mycket gott skick. Jag är 180cm lång och normalbyggd, (ej fet) alla passar mig med varierande passform. Deadwood, Classic Biker, tror jag den heter, jacka i mjukt fint skinn. Stl: 44 Mycket fint skick
Jackor & ytterplagg, stl. 48 (M), Herr
500 kr
Whyred Kilburn, läder/skinn jacka. Stl: 48 Mycket fint skick
Jackor & ytterplagg, stl. 48 (M), Herr
400 kr
Ciro Cittero jacka i lite styvare läder. Mycket gott skick Stl:M
Jackor & ytterplagg, stl. 48 (M), Herr
400 kr
G-star RAW, vinterjacka med huva. Står S som i small i den men jag som är 180cm lång och normalbyggd har gott om rum i den. Bra skick, lite använd.
Jackor & ytterplagg, stl. 48 (M), Herr
400 kr
Tre stycken Whyred jackor. Alla i storlek 48. Bomerjacka 2 Blazer rockar? Kallas det så? Känns som ull. Den ena lite kortare och lite mer kavaj-aktig. Alla i mycket bra skick. 400kr styck Endast mailsvar, svarar så fort jag hinner. Kom och prova en jacka vetja! (Södertälje centrum)
Säljes av
Whyred Deadwood
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.

Andra har även tittat på