Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 04:49
Filtermassor Akdolit Original-magno nr 1 25KG
495 kr
Beskrivning
Akdolit Original-magno nr 1 25 kg Vi på VVSbutiken.nu kan få fram allt gällande filtermassor eller omfyllnads satser för ditt vattenreningssystem! Om du inte hittar filtermassan du söker i våran webb-butik www.vvsbutiken.nu kan du alltid e-posta oss på info@vvsbutiken.nu så tar vi fram pris på det till dig på det du söker efter. Ta då kontakt med oss så hjälper vi dig! VVSbutiken.nu din hjälp att hitta rätt filtermassa!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/