Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 mars 17:25

Falco-160 hydraulisk gren och häck-klipper

37 990 kr
(30 392 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Perfekt för kompakta och medelstora traktorer med en vikt på minst 800 kg. Perfekt för att vedlikeholda små buskar, träd och beskärningskanter med en maximal skärbar diameter på 2-3 cm. Fungerar på båda sidor (höger och vänster). FALCO har en vändbar ram med en 160 cm lång häck sax. Detta är en mycket anpassningsbar och lättanvänd maskin. Det skär rent och miljömässigt utan att riva i sönder häcken. Klippe mått: se bilder: A1: 4800 mm A2: 3200 mm B1: 3700 mm B2: 5500 mm C1: 2800 mm C2: 1000 mm Längd på hydrauliska slangar till fördelaren: 2500 mm. Längd på hydraulslangarna till PTO-hydraulpumpen: 900 mm. FÖRDELAR OCH FUNKTIONER Mycket säker att manövrera. Eftersom det inte har höghastighetsflygande objekter från skärhuvudet, i motsats till f.ex Y-knivar, kan den därför användas säkert utan hytten på själv de minsta traktorerna. Har sitt eget hydrauliksystem (HYDROCONTROL - tillverkat i Italien): som går från kraftuttaget och det är inte nödvändigt att ansluta den till traktorns hydraulik. Dubbelhydraulisk pumpsystem gör att armen och skäraren kan röra sig ihop. Effektiv fjärrkontroll med 4 spakar och flexibla slangar. Som en lågviktsmaskin är denna skärare vanligtvis lämplig för både små och störra traktorer. Från små Kubota, Iseki, Mitsubishi, upp till 60 hk medelstora traktorer. Oljetank på 20 liter (levereras med korrekt oljekvantitet). Följande dokumentation medföljer den här artikeln: Faktura / Kvitto Konformität Brukar och underhållsmanual CE-certifikat och riskanalys utförd av E.C.O. Spa i Faenza - Ravenna (Italy): Priset i annonsen inkluderar moms och kan variera något från det tillämpliga priset i våran web-shop. Detta beror på att priset på löpande basis beräknas utifrån det fasta priset i Euro enligt det aktuella värdet på valutamarknaden. Det exakta och til en hver tid aktuella pris kan ses genom att följa länken till vår web-shop. Fri frakt. For yttligare information, besök gjärna vår webshop eller tag kontakt.
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Deleks
DELEKS GRUPPEN Genom sina filialer i Italien, Tyskland och Frankrike driver DELEKS med design, produktion och distribution av jordbruks- och skogsbruksmaskiner. Beställningar skickas från det av våra lager som har den beställda produkten tillgänglig. Faktura / kvitto utfärdas från lagret varan skickas. Frakt möjligheter: Standard frakt (gratis): u/spåringsmöjlighet, frakt tid 1-2 veckor Snabbare frakt ( vid förfrågan och mot extra betalning: m/u/ spåringsmöjlighet, frakt tid 5-8 virkedagar Vi skickar ochså till Finland. Öppet Man-Fre 9.00-12.00 / 13.00-17.00
Mer information hittar du på http://www.deleks.se

Fler annonser från Deleks